Няма никакво съмнение, че бременността е един от най-специалните периоди в битието на една жена. Деветте месеца, предхождащи раждането, са вълшебно преживяване, което не може да бъде сравнено с нищо друго, тъй като то просто няма еквивалент.

Истината е, че това радостно събитие, изпълнено с трепетно очакване и надежда, преобръща цялото съществуване на всяка бъдещата майка. То изпълва дните ѝ със смисъл, стойност и стремеж, като междувременно измества тяхното направление, насочвайки го изцяло към животът, постепенно растящ в нейната утроба.

Вижте снимки >>

Преди часове Луиза Григорова, която скоро ще посрещне първия си наследник, показа на своите последователи в социалните мрежи, че стои зад всяка една от тези думи. Звездата от филма "Диви и щастливи" публикува силно и вдъхновяващо послание, отправено към всички дами, с което описва своите емоции към предстоящата ѝ нова роля, този път обаче житейска, а не филмова.

"Жена = магия. Да усетиш как в теб се създава и израства нов живот е най-великото и вълшебно чувство на света! Поклон пред всички жени и майки! Обичайте себе си, обичайте тялото си, вие правите най-красивото нещо - давате живот", написа брюнетката.

Постът ѝ е придружен от снимка, на която актрисата позира пред фотографския обектив без горнище. На кадъра, заснет на открита тераса с панорамна гледка, тя е застанала в профил, показвайки на зрителя наедрелия си и заоблен корем. За изображението тя носи разкопчани черни дънки и червен шал с бели мотиви, а гърдите си прикрива с ръце.

Наскоро Луиза призна, че едно нещата, които напоследък ѝ липсват е снимачната площадка, която сега може да посещава единствено като гост. Въпреки това визитите ѝ я карат да се чувства не само щастлива, но и жива. Преди седем дни тя присъства на снимките на новата българска продукция "В сърцето на машина", чийто режисьор е съпругът ѝ Мартин Макариев. Филмът се очаква да излезе в родните киносалони догодина.

"Историята е истинска, човешка, вдъхновяваща, вълнуваща... Когато прочетох сценария, плаках като малко дете, а сега, когато виждам как се осъществява съм горда!", споделя в своя Инстаграм Григорова.

Тя издава още, че заглавието събира на едно място най-добрите наши актьори, но отказва да посочи конкретни имена.