Вече е повече от ясно, че на този свят просто не съществува сила, която да укроти опърничавата Емили Ратайковски, особено след като дори бракът ѝ с милионера и филмов продуцент Себастиан Беър-МакКлард се провали в това начинание. Днес по всичко личи, че сексапилната брюнетка все така счита улегналия начин на живот за крайно отегчителен, затова продължава да провокира последователите си в социалната мрежа с горещи кадри, без да се притеснява от факта, че вече е в деветия месец на бременността си, което означава, че може да роди във всеки един момент...

Наскоро моделът и актриса зарадва своите почитатели с поредната доза дръзки изображения, заснети в нейното жилище, намиращо се в Ню Йорк. На тях, типично в свой стил, звездата от филма "Крадец и измамник", в който си партнира с Тео Джеймс, за сетен път захвърля всички дрехи и задръжки, заставайки пред фотографския обектив чисто гола.

Вижте снимки >>

Това, разбира се, надали е изненада за феновете ѝ, тъй като тя никога не се е славила със скромност и свян... Напротив, за да завоюва титлата на една от най-големите изкусителки на нашето време, тя многократно е разпалвала въображението на господата по цял свят. На снимките, появили се неотдавна в личния ѝ Инстаграм акаунт, американката от полски произход позира на няколко места в дома си - във ваната, на леглото в спалнята и на стълбите, свързващи първия и втория етаж на мезонета. За някои от фотографиите тя е решила да сложи широк черен костюм, под чието сако се разкрива голата ѝ плът и наедрелият ѝ корем, докато за други е преценила да се съблече изцяло.

През последните месеци Ратайковски се бе посветила на съвсем различен проект, за който стана ясно едва преди няколко седмици, когато тя анонсира във виртуалното пространство, че скоро на пазара излиза нейната първа книга "Моето тяло", публикувана от издателство "Metropolitan Books".

"Това е дълбоко изследване на феминизма, сексуалността, силата и отношението на мъжете към жените. Тези есета описват моменти от живота на Емили, докато в същото време анализират сивата зона между съгласието и злоупотребата в модната и филмова индустрия", пише в описанието на четивото, което вече може да бъде поръчано по интернет.

Хубавицата още не е разкрила пола на детето, което носи в утробата си, а по всичко личи, че няма и да го стори скоро. В края на октомври м.г., когато обяви своята бременност в сп. "Vogue", тя даде специално интервю за изданието, в което каза, че с мъжа ѝ не искат да знаят пола на бебето, докато... то не навърши 18 г.

"Когато със съпруга ми кажем на приятели, че очакваме дете, първият въпрос след поздравленията е: "Знаете ли какво искате да бъде то?" Ние обаче отговаряме, че не желаем да знаем пола му, докато не навърши 18 г. и не ни уведоми", шегува се тя.

В разговора Емили обяснява, че всъщност предпочита да отгледа детето си с колкото се може по-малко джендър стереотипи.

"Не ми харесва фактът, че хората изпитват предубеждения към всеки пол. Искам детето ми само да намери мястото си в света, но ясно съзнавам, че то ще се сблъска с тези предразсъдъци преди да проговори... Даже преди да се роди! Истината е, че далеч по-важно е не "какво", а "кой" расте в утробата ми. Какъв човек ще бъде? На кого ще станем родители? Как ще промени живота ни?", призна тогава тя.