Антония Петрова-Батинкова, която очаква първото си дете съвсем скоро, е на семейно пътешествие със съпруга си Ивайло Батинков в Берлин.

Вижте бременната Антония >>

"Мис България" 2009 г. сподели кадри от пътешествието. Със съпруга ѝ изглеждат много щастливи и в чудесно настроение, въпреки хладното ноемврийско време. Те са посетили основни забележителности в германската столица - Райхстага и Колоната на победата. Семейството се е снимало на Александърплац на фона известната телевизионна кула.

Антония и съпругът ѝ Ивайло очакват първото си дете през януари 2019 г. Преди месец юристката разкри, че полът на бебето вече е известен и двойката очаква момче. Преди месец Батинкова разказа, че бебето е планирано, но въпреки това е забременяла неочаквано бързо.

"И двамата се изненадахме, че се случи толкова бързо. Бебето е изцяло планирано и двамата го искахме. В момента, в който го поискахме, започнахме да работим по темата и след 2 седмици бях бременна. Не можех да повярвам, че е възможно да се случва толкова бързо."

Батинкови се ожениха през лятото в Гърция, с което отбелязаха и три месеца от познанството си. Двамата се запознават през март по случайно стечение на обстоятелствата, когато се оказва, че резервацията им в заведение е дублирана. Скоро след тази първа среща двамата заживяват заедно. Петрова сподели не един и два пъти, че той е мъжът, за когото е мечтала. Антония има предишен брак с руския бизнесмен Александър Бередин. Двамата се разведоха окончателно миналата година.