Антония Петрова-Батинкова, която е в очакване на първото си дете, вече е бременна в 7-ия месец. Юристката се похвали, че е качила само 4 кг до този момент.

Вижте снимки на Антония и Ивайло >>

Най-красивата българка за 2009 г. сподели, че не се ограничава с храната и си хапва всичко. Разликите с предишния режим на хранене били, че сега си хапвала много тесто - сутрин закусвала с банички, а през деня хапвала пица или паста.

Антония разказа, че в началото била малко притеснена, дали плодът не страда при положение, че тя не качва килограми, но се оказало, че всичко е наред и бебето дори изпреварва развитието си с две седмици.

Батинкова разкри, че бебето е планирано, но въпреки това е забременяла неочаквано бързо.

"И двамата се изненадахме, че се случи толкова бързо. Бебето е изцяло планирано и двамата го искахме. В момента, в който го поискахме, започнахме да работим по темата и след 2 седмици бях бременна. Не можех да повярвам, че е възможно да се случва толкова бързо."

Тя разбира, че е бременна два дни преди сватбата. Прави си тест и след като научава новината оставя небрежно теста в дома им, съпругът ѝ го вижда, когато се прибира от работа и започва да подскача, и да се радва.

"Имаше най-прекрасната реакция, която може да има един мъж", допълва Батинкова.

Двамата са заедно, когато разбират какъв е полът на бебето, защото Ивайло я придружава на всички прегледи и консултации, на които ходи. Тя не пожела да разкрие името, което са избрали заради суеверие.

За момента двойката е получила няколко подаръка за бебето, но двамата все още нищо не са купували.  Ивайло обаче бил направил проучване коя е най-добрата бебешка количка и вече си имали списък, който скоро щели да започнат да изпълняват.

Антония и Ивайло Батинкови се ожениха на 17 юни 2018 г. в Гърция. Двойката се запознава само 3 месеца по-рано съвсем случайно заради дублирана резервация в заведение. Сгодяват се едва месец след запознанството си, а в края на годината очакват и първото си дете.