Бременната актриса и певица Хилари Дъф осинови женско кученце от породата санбернар, съобщи сайтът на сп. "People".

Новината за новото попълнение в семейството идва по-малко от месец след като 34-годишната Дъф оповести, че очаква трето дете.

Холивудската знаменитост сподели в Инстаграм, че със съпруга ѝ Матю Кома през уикенда са предприели пътуване до Харлисвил, щата Пенсилвания, с цел да осиновят четириного.

Вижте снимки >>

Дъф публикува и фотография на пухкавото "бебе" от женски пол, допълвайки, че приема предложения за име, предава БТА. По-късно звездата качи снимка на кученцето в прегръдката на сина ѝ Лука Крус.

Санбернарчето не е първия домашен любимец за смейството на Дъф. През 2018 г. тя осинови Луси - възрастно куче от приют в Лос Анджелис. Блондинката заложи на същия приют, от който година по-рано взе питомеца си Момо. Тя има и френски булдог на име Пийчис.

Снимка: Официален профил в Instagram

Вестта за новото попълнение идва само месец след като Хилари Дъф съобщи, че чака трето дете. Звездата и 33-годишният ѝ съпруг станаха родители на дъщеричка - Банкс Вайълет, през 2018 г. Осемгодишният Лука Крус е от предишния брак на Дъф с хокеиста Майк Комри.

Снимка: Официален профил в Instagram