Херцозите на Съсекс принц Хари и съпругата му Меган бяха посрещнати в град Мелбърн, като първо се появиха на официална визита с губернатора на щата Виктория, а след това хапнаха аборигенско меню на плажа.

Вижте снимки >>

На сутришната визита Меган се появи в тъмносиня рокля без ръкави на австралийския дизайнер Дайън Лий. Кралската двойка беше приветствана от ентусиазираното множество във втория по големина град на Австралия. Херцозите започнаха третия ден от официалното си посещение в страната-континент с наситена програма.

В нея беше включен обяд с аборигенско меню и посещение на плажа. Меган беше отрупана с цветя и подаръци за бебето, което ще се появи в семейството ѝ през пролетта на 2019 година. За плажната поява тя смени тоалета и облече бежов тренчкот на австралийския дизайнер Мартин Грант, черна рокля със златисти копчета и дамска чанта на "Гучи".

Снимка: AP/БТА

Дете подари на бившата актриса огърлица от боядисани нудли, сътворена от него.

Херцозите на Съсекс трябва да се завърнат в края на седмицата отново в Сидни, където в пристанището на града принц Хари ще вдигне знамето за откриването на основаните от него игри "Инвиктус", припомня БТА.