Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, в присъствието на знаменитости от калибъра на модела Наоми Кембъл и певеца Лиъм Пейн, насърчиха младите хора, ангажирали се в дейности за позитивна социална промяна.

Вижте снимки >>

12 хиляди ученици и преподаватели си дадоха среща в рамките на инициативата WE Day в залата "Уембли арина" в британската столица. Хари произнесе слово и към него по-късно се присъедини на сцената бременната му съпруга. Нейното присъствие предизвика изненада, тъй като не се очакваше тя да участва в събитието, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Тя бе облечена с тесен черен панталон, трикотажна тениска, която очертаваше корема ѝ и тъмносиньо сако. Тоалетът бе завършен с обувки на висок ток.

Всички участници в WE Day бяха избрани, след като участваха в едногодишна училищна програма, целяща социална промяна на местно или глобално ниво.

Принц Хари произнесе слово и на изданието на WE Day в канадския град Торонто през 2014 година.

Междувременно неговият по-голям брат принц Уилям се бореше с поривите на дъжда в северния курортен град Блакпул, където бе на посещение със съпругата си Кейт. Кралската двойка разгледа забележителности на града и присъства на изпълнения в танцова зала.