Бременната внучка на Тодор Колев - актрисата Теодора Кулева, наруши изолацията и излезе на тайна разходка сред природата. Тя сподели няколко вълшебни кадъра от това малко бягство, което е направила заедно със съпруга си.

Вижте снимки >>

"Малко свобода! Тайна разхода извън карантинната зона на безлюдно място", е написала Теди до снимките си в социалната мрежа.

Актрисата е вече в доста напреднала бременност и очаква раждането на първото си дете, като заради предстоящото щастливо събитие, тя и мъжът ѝ - британецът Джоузеф Гууд, с когото се ожениха през 2019 г., са се върнали в България преди месеци. След сватбата си през януари миналата година, стана ясно, че двойката живее във Великобритания. С наближаване на момента за раждането на бебето обаче, Теодора Кулева е предпочела да се завърне в България, където може да разчита на помощта на своята майка за отглеждането на бебето, което трябва да се появи на бял свят съвсем скоро.

Кулева стана популярна за българските зрители с ролята си на д-р Албена Войнова в хитовия сериал "Откраднат живот". А през януари тази година тя присъства на премиерата на филма "Екшън", в която също има роля.

Около една година след сватбата си, Теди сподели с пост в Инстаграм, че е бременна. Тя все пак не бе оповестила щастливата вест до шестия месец от бременността си.

Тогава един от последователите на Теодора в социалната мрежа я бе попитал дали бебето е момче или момиче, на което актрисата бе отговорила с емотикон с розова панделка, затова предполагаме, че бъдещата майка очаква момиченце.