55-годишната Бригите Нилсен разкрива, че мисли за бебе номер 6 с надеждата този път да има момче от любимия си Матиа Деси.

Вижте снимки на семейството >>

Звездата стана майка за пети път преди 9 месеца, след като прекара 11 години в опит зачене чрез ин витро. Бебето Фрида е първото дете на Нилсен и съпруга ѝ Деси, а той мечтае и за син. Нилсен се появи в италианското тв шоу Non e la D'Urso, в което каза: "Можи би ще имам още едно бебе. То ще бъде шестото. Никога не казвай никога."

"Съпругът ми Матиа иска още едно бебе. Той обича нашата малка принцеса, но също така иска да има и момче. И двмата винаги сме искали да имаме обще дете, без значение момиче или момче. Но дълбоко в себе си се надявах да е момиченце. Вече имам четири момчета, така че - да, надявах се на малка принцеса", сподели звездата.

Бригите роди Фрида, когато бе на 54-години и призна, че е наясно с коментарите около решението ѝ да стане майка на по-късна възраст. "В продължение на 11 години се опитвах да зачена. Не беше лесно и не всяка жена е готова да се изправи пред това, което преживях. Мога да поема критиката. Разбирам какво казват хората. Ако, когато бях на 20 години, майка ми ми беше казала, че е бременна на 54 г., не съм сигурна как щях да реагирам. Моята малка Фрида е моята радост."

Бригите и Матиа са женени от 2006 г. Дъщеря им е петото дете на Нилсен, тя има синове на 34, 29, 25 и 23 години от предишните си връзки.