Бригите Нилсен, която стана майка за пети път миналия месец, разказа за дългия път и разочарованията, които е преживяла, докато се появи малката Фрида.

Вижте семейни снимки на Нилсен >>

В ново интервю 55-годишната актриса разкрива, че майчинството я подмладява, но се притеснява, че когато 5-седмичната Фрида порасне, ще я мислят за баба.

"Червената Соня" споделя, че е замразила яйцеклетки, когато е била на 40 години, за да може един ден да има деца от настоящия си съпруг. Лекарите ѝ давали едва 3-4% шансове да забременее със собствените си яйцеклетки. Все пак чудото се случва, въпреки многото разочарования и големите разходи.

"Със съпруга ми го искахме толкова много години наред. Най-после имам моята малка принцеса", споделя Бригите.

Тя разкрива, че дългогодишният ѝ опит я прави само по-добра майка. Нилсен е прекарала леко бременността и е родила чрез Цезарово сечение, като всичко е минало добре, така че звездата е имала възможност да се наслади пълноценно на първите няколко седмици с малката Фрида.

Бригите Нилсен, която бе женена за Силвестър Сталоун, има и четирима големи синове. Фрида е единствената дъщеря на актрисата. Тя и 39-годишния баща на момиченцето - Матиа Деси, се венчават през 2006 г.