Съобщава се, че Бритни Спиърс е била едно от известните лица, които са разгледали луксозния курорт на Дрейк в Калифорния на стойност 16,9 млн. паунда. Изпълнителката на хита "Toxic" е била забелязана в имота, който се намира в район Хидън Хилс, където живее и Ким Кардашиян, заедно с годеника си Сам Асгари. Според "TMZ" 40-годишният мъж е бил част от група от 20-30 потенциални купувачи, на които тази седмица е бил показан обширният комплекс.

Рапърът е обявил за продажба трите си имения, наречени Yolo Estate, като общата им цена е 16,9 млн. паунда.

Главната къща, вдъхновена от английски стил е на стойност 11,2 млн. паунда и разполага с частен киносалон, звукозаписно студио, баскетболни и тенис кортове. Тя включва също така винарска изба, спа център с мраморни вани и конюшня с крило за езда. Огромният плувен басейн пък е снабден с 80-метрова водна пързалка.

Свидетели разказаха пред "TMZ", че Бритни се е интересувала и от трите имота на Дрейк в имението. Бритни и Сам не бяха единствените, които правеха оглед на бившия дом на Дрейк. Кейтлин Дженър също беше забелязана да разглежда имение във вторник.

Вече има няколко купувачи, които са готови да отправят сериозни оферти за имотите, а Дрейк е предложил и основното имение за продажба отделно, за да има по-голям интерес. Имението разполага с игрище за волейбол и още куп друи екстри.

Понастоящем Бритни живее в имение с пет спални, вдъхновено от италиански стил, на стойност 5,6 млн. паунда в White Stallion Estates в Калифорния. Вилата има гледка към планината, както и стая за игри, винарска изба с контролирана температура и отделна къща с басейн.