"Момичетата просто искат да се забавляват", гласи част от текста на популярното през 80-те години на миналия век парче на Синди Лаупер и това е самата истина. Доказателство за правотата на това твърдение е самата принцеса на американската поп музика Бритни Спиърс, чийто основен приоритет в момента са развлеченията, на които без дори да се замисли се отдаде, откакто официално се освободи от попечителството на своя баща, влязъл в ролята на неин личен тъмничар през последното десетилетие и половина. Опитвайки се да навакса наведнъж с всичко онова, което е пропуснала, докато бе под контрола на своя родител, напоследък блондинката се отдава на най-различни преживявания, понякога граничещи с чисто безрасъдство, без изобщо да се вълнува как биха изглеждали те в очите на хората или как биха се разтълкували от пресата.

Вижте снимки >>

Пример за това е романтичното бягство, което подари на своя годеник, по случай днешния му рожден ден. За личния му празник, бележещ неговата 28-ма годишнина, носителката на няколко награди "Грами" реши да го изненада с ваканция на неназован райски остров, където двамата могат да се излежават на плажната ивица напълно необезпокоявани. От последните публикации на звездата в Инстаграм става ясно, че за припичането под жарките слънчеви лъчи не са им нужни никакви дрехи... Демонстрирайки, че вече не трябва да се съобразява с каквито и да било правила и забрани, изпълнителката на "Toxic" отново нагорещи мрежата, публикувайки поредна порция дръзки кадри.

На повечето от тях тя позира пред фотографския обектив, намиращ се в ръцете на Сам Асгари, чисто гола, легнала в плитчините на естествения басейн, оставяйки водата му да покрие тялото ѝ. Въпреки дързостта си обаче, Бритни все пак е появила известно благоприличие, прикривайки съществените части на тялото си. Така например на някои изображения тя е покрила гърдите си с ръце, а върху слабините си впоследствие е поставила емотикон с формата на диамант, най-вероятно за да няма повод администраторите на платформата да премахнат поста ѝ.

Преди няколко часа тя сподели кадър с любимия си, на който двамата позират прегърнати на фона на залязващото зад хоризонта слънце. На него тя носи семпла плажна рокля без презрамки, а той - риза с къс ръкав шорти. "Честит рожден ден на моя годеник! Обичам те толкова много... Искам да създам семейство с теб", гласят думите ѝ, придружаващи снимката, която към момента е харесана от почти два милиона души във виртуалното пространство.

Певицата и фитнес инструкторът се запознаха през 2016 г. по време на снимките на видео клипа към песента ѝ "Slumber Party". Любовта между тях пламна мигновено и оттогава двамата са неразделни. Макар през последните няколко години чуждестранната преса неведнъж да писа, че Асгари е паднал на едно коляно, искайки ръката ѝ, Спиърс официално обяви годежа им през септември миналата година.

"Тя е в екстаз", каза тогава източник на сп. "Peoplе", разкривайки, че мъжът е задал големият въпрос в дома на блондинката, намиращ се в Лос Анджелис. "Той е нейната скалата. Грижи се тя да се храни добре и да тренира. Тя разчита на него за всичко. Той работи и има свой собствен живот, но се опитва да прекарва колкото се може време с нея", допълва той.

Спиърс показа годежния си пръстен с диамант в понеделник, публикувайки видео, на което тя и Асгари излитат с частен самолет за тропическия му рожден ден.

"Нека тържествата за моя прекрасен годеник започнат сега... Моят герой ... моят ментор... моето блаженство ... моя любов! Надявам се, че ще получи всичко за рождения си ден, та дори и повече!", написа Бритни.