Бритни Спиърс разкри, че приема "нови лекарства" и разказа за склонността си към гладуване, за да остане във форма в поредица публикации в Инстаграм. Певицата днес се прехвърля в друго десетилетие - тя днес навършва 40 години.

Юбилеят посреща като свободна жена, след 13-годишно попечителство от страна на баща й и това я кара да се чувства еуфорично. Поп звездата твърди, че иска да се погрижи правилно този път за себе си и спазва здравословен режим за тялото и ума. Тя избягва въглехидратите, според диетата, която пази. А след преяждането за Деня на благодарността, гладувала четири дни. "Бях изключително гладен накрая, но го направих. Опитайте", казва певицата.

Тя споделя, че се моли много силно, и че се радва, че е "тук". Казва, че се чувства все по-добре и държи на новия си режим и всичко това не е благодарение на доктори или други хора, а на "добрия Бог". Предполага се, че нарича лекарство, свободата и новия си начин на живот, според който се грижи за себе си. Певицата по-рано твърдеше по време на показанията си, че нейният терапевт й е давал литий, който според нея я е накарал да се "чувства пияна" в един период от попечителството. 

"Харесвам предизвикателствата, които носят стойност! Какво цените в живота си и как искате да се справите по-добре като човек в бъдеще? Все неща, за които трябва да помислите занапред. Бог да благослови!".

Друга публикация в Инстаграм подробно описва своята склонност към паленето на свещи по време на празниците, въпреки че случайно изгори домашния си фитнес преди година в имението й Таусънд Оукс, Калифорния. 

Бритни сложи снимка край камината, на която сияе и се усмихва. Това се случи по-малко от месец, след като баща й Джейми Спиърс беше освободен от задължениeто му на попечител от Върховния съд на Лос Анджелис. Бритни каза, че това е най-хубавият ден в живота й. 

"Тя плачеше и се смееше едновременно. Беше й трудно да разбере, че всичко свърши след толкова години. Бритни е толкова благодарна на всички, които й помогнаха", каза неин близък.

"Мина много време, откакто не съм притежавала парите си. И моето желание и мечта е всичко това да приключи, се сбъдна", казва Бритни, която е сгодена за Сам Асгари и се надява двамата да имат дете.

Изпълнителката на "Toxic" също така не планира скоро да сяда пред Опра Уинфри или да дава други интервюта.