В последно време името на Бритни Спиърс се свързва най-вече с попечителството на нейния баща над личния ѝ живот. Друго, с което обаче можем да я свържем, е с провокативните ѝ постове в Инстаграм, но рядко с ролята на майка.

Сега, когато по съдебен път окончателно се избави от влиянието на своя родител и е напълно свободна сама да взема решения, тя най-после се сгоди за партньора си Сам Асгари. Точно по този повод певицата се махна от социалните мрежи за кратко.

Бритни Спиърс не е от майките, които споделят снимки на децата си със своите последователи, но с един от първите си постове, бележещ завръщането ѝ към платформата, тя напомни на всички за точно тази своя роля.

Снимка: Скрийншот Инстаграм

"Няма нищо по-силно от любовта между майка и син", написа поп звездата, говорейки за порасналите си наследници. Наскоро Шон навърши 16 години, а Джейдън Джеймс стана на 15 г. Момчетата са от връзката ѝ с Кевин Федърлайн, като в момента живеят при него.

Снимка: Скрийншот Инстаграм

От публикацията ѝ става ясно, че те са имали рожден ден миналата седмица, а изпълнителката на "Toxic" си дава сметка, че те вече са пораснали и всеки от тях е готов да тръгне по своя собствен път.

Под поста си тя добави, че има много неща, които не може да сподели с нейните последователи, защото децата ѝ не искат, но разкрива, че двамата са много талантливи и е благословена да ги има в живота си.