През последните няколко дни навярно много от хората у нас с тъга изброяват наум всички онези слънчеви дестинации, на които са можели да отидат, спасявайки се от хватката на суровата есен, вместо да стоят тук и да гледат потискащия мрачен пейзаж, ширнал се зад прозорците на дома им. Лошата новина е, че синоптиците предупреждават, че се очертава лошото време, придружено от ниски за сезона температури и обилни дъждове, да се задържи по нашите географски ширини поне още една седмица.

В мигове като този не е никак изключено настроението на човек рязко да спадне, особено когато види със собствените си очи, че реалността за някои от потребителите на социалните мрежи коренно се различава от тази, на която той самия е попаднал в плен. А напоследък това се случва доста често...

Вижте снимки >>

От четирите годишни сезона уж лятото е този, който по традиция е наситен с пътувания, а от седмици насам популярните имена от шоубизнеса не спират да споделят кадри във виртуалното пространство от своите октомврийски ваканции, отвели ги на някои от най-екзотичните точки по света. Така например сами преди няколко дни от Малдивите се завърнаха Преслава, Константин и Софи Маринова, чието място там сега зае Биляна Йотовска, любуваща се на спиращата дъха красота на дестинацията заедно със съпруга си Митко Димитров.

Вчера фитнес моделът качи първите изображения от почивката си в най-малката азиатска държава, на които позира пред фотографския обектив на дървена площадка, изградена до един от откритите басейни на комплекса, съставен от характерните за мястото къщи, издигнати над водите на Индийския океан. На снимките брюнетката позира с гръб към обектива, загледана във вълните и безкрайния хоризонт, държейки в ръка чаша охладено бяло вино. Облечена в бански от две части, върху който е сложила бяло парео с множество пискюли, редящи се по ръбовете, тя зарадва последователите си в Инстаграм, разкривайки стегнатите си крака.

Снимка: Официален профил в Instagram

"Определено някъде в самия рай", написа тя към публикацията си, получила хиляди харесвания към този момент.

Това обаче съвсем не е единственият неин пост, показващ впечатляващите резултати от интензивните ѝ тренировки във фитнес залата, наред със здравословния начин на живот, на който красавицата е върл привърженик. Преди часове тя публикува нова порция секси фотографии, заснети от мъжа ѝ, на които лежи по стомах върху финия бял пясък на частния плаж към 5-звездния хотел, в който са отседнали, оставяйки тялото си на разхлаждащите ласки на прилива.

"Напълно влюбена съм в това място", признава тя.

Йотовска показва на почитателите си почти всеки един миг от романтичния им престой на Архипелага, на който я придружава само любимият ѝ, тъй като дъщеря им, която е петокласничка в столична гимназия, в момента ходи на училище. Двойката запълва времето си на острова с активен отдих и релаксация, контрастиращи до болка с динамиката на забързаното ежедневието в София, към което скоро ще се завърнат. Но дотогава могат да направят още няколко слънчеви бани.

Снимка: Официален профил в Instagram