Д-р Ангел Енчев и неговата половинка манекенката Теди Велинова се разделиха преди повече от година, но оттогава успешно си поделят грижите за двете си деца Филип и София. Преди седмица дори заедно се радваха на Хелоуин, като д-р Енчев сподели в своя Инстаграм профил кадри, на които Филип и София са се облекли като вампири и вещици, заедно със своята майка, и са си направили страховит грим.

Най-новите снимки, които пластичният хирург е публикувал с децата си обаче не са никак страшни, а много мили и красиви. Те показват Филип и София на фона на красивата златна есен в Пловдив, където децата са били на гости при своята баба, както е отбелязал в поста си д-р Енчев.

Вижте кадрите >>

Филип, който е на 7 години и сестра му София, която навърши три през февруари тази година, са деца на д-р Енчев и моделът Теди Велинова. Двамата бяха заедно около 8 години, но през 2019 г. изненадващо обявиха пред Life.dir.bg, че са решили да сложат край на съвместното си съжителство и връзката си. След този момент те успяха да  запазят добри отношения и се събират по всички важни поводи, каквито са рождените дни на двете им деца или изпращането на Филип на училище.