Когато искаме да разберем дадена информация за известен човек, то в днешно време е нужно само да отворим Инстаграм-а си, да напишем в търсачката името на съответната личност и сме готови. 

Даниел Петканов е от онези популярни лица в България, които споделят почти целия си живот в социалните мрежи и няма да е преувеличено, ако кажем, че и се ожени пред очите на много зрители. Както винаги досега, така и този път бившият участник от "Биг Брадър" не успя да скрие за дълго новата си кола и веднага я показа в Инстаграм профила си, а марката е "Chevrolet Corvette" 1LT Stingray.

"Пряк път към спалнята", написа той под поста си.

Разбира се, не липсваха положителни и отрицателни коментари. Част от феновете му го поздрави за новата придобивка, а други го порицаха, че пада много ниско.

Откакто се разведе с Александра Богданска, Дани обикаля различни държави и гледа по някакъв начин да се опита да забрави бившата си половинка.

Снимка: Официален профил Instagram

От Инстаграма му прави впечатление, че активно търси заместничка на Алекс, тъй като редовно се снима с различни жени, които са копие на неговата бивша, но засега опитите му са неуспешни.