Кариерата ѝ се движи само нагоре. Всяка нова нейна песен дава пореден красив знак за таланта и потенциала ѝ не само на артист, но и на автор. За Дара Екимова няма време за губене. След успеха на "После ще му мислиш", тя е готова с видеореализацията на нов сингъл от краткия ѝ албум, "Недей да ме будиш". За едноименната песен Дара Екимова се обединява в дует с притежателя на един от най-интересните мъжки гласове у нас - Тино. По създаването на музиката и текста изпълнителите работят заедно, а за аранжимента си партнират с Искрен Тончев (Искрата).

"Недей да ме будиш" е песен за невъзможното. Разказва за двама души, които не могат да намерят общ път в реалността и затова го търсят в съня си," споделя Тино.

По идеята и реализацията на видеото Дара Екимова и Тино работят с креативното дуо The Trackers, екипа на "Вирджиния Рекърдс" , Иван Димитров (Torex) и оператора Виктор Милушев. Визуализацията напомня на късометражен филм.

"Видеото към "Недей да ме будиш" е завършващият елемент към една много чувствена и силна песен. Щастлива съм, че осъществихме този проект заедно с Тино", казва Дара Екимова.

"Недей да ме будиш" излезе вчера - на 6 март, в българския радио и ТВ ефир, във всички аудио стрийминг платформи и официалния YouTube канал на Дара Екимова. Проектът е реализиран с подкрепата на CeraVe, Moto-Pfohe Bulgaria и Културния Фонд на МУЗИКАУТОР.

Снимка: Вирджиния Рекърдс