Поп идолът DARA отново прикова вниманието към себе си с нов хит, озаглавен "Ай Ай". Парчето е супер комбинация от трап и поп със силен запомнящ се припев и е поредният знак за всичко с марката DARA - безподобен тембър, силен характер, неустоимо присъствие.

DARA създава "Ай Ай" в екип с румънския хитмейкър Кристиан Тарчеа - Monoir. Това е третата им колаборация след международния проект "My Time" и супер хита на миналото лято "Darbie".

Сингълът ще има и международна премиера във версия на английски език. Българският текст е дело на Венци от дуото Pavell & Venci Venc" и самата Дара.

Двамата често създават текстове на песни, които още след първото слушане буквално залепват за съзнанието на слушателя.

Снимка: Вирджиния Рекърдс

"Парчето е щуро, доста ритмично и е сред най-любимите ми! Тандемът ни с Monoir не е никак случаен, всяко влизане в студиото с него приключва с нов як проект. С Венци пък споделяме толкова силно приятелство и творческа химия, че той успява да ме разбере от една дума и да ми помогне да изразя себе си по възможно най-добрия начин", споделя DARA.

Премиерата на видеоклипа е на 03.07 (петък) в официалния YouTube канал на "Вирджиния Рекърдс" и в музикалните телевизии.