Много хора мечтаят да застанат очи в очи със световните знаменитости, на които се възхищават и гледат на големия екран по киносалоните, но шансовете това да се случи са минимални... Разбира се, освен ако човек не живее в Лос Анджелис, например, където случайните срещи със звездите са нещо съвсем обичайно.

Преди пандемията да затвори гражданите на Ел Ей по домовете им, те почти ежедневно качваха в социалните мрежи снимки с известните личности, с които са се сблъскали на улицата, докато софиянци имаха тази възможност, единствено ако в столицата ни се снима някоя американска продукция. Макар и тогава да не бе много сигурно, че ненадейно ще налетят на артистите, участващи в нея.

Вижте снимки >>

За разлика от мнозина обаче, като продуцент и бизнесдама, Дарина Павлова неведнъж е имала шанса да бъде в компанията на холивудските величия. Преди броени часове брюнетката сподели под формата на 24-часови истории в своя Инстаграм профил няколко кадъра, доказващи този факт.

Изображенията са засети на 17 септември, но преди точно пет години, по време на премиерата на лентата "Септемврийски месеци в Шираз" на Филмовия фестивал в Торонто, на който Павлова бе специален гост. На тях тя е облечена в елегантна черна рокля с V-образно деколте, а визията ѝ се допълва от дълга блестяща огърлица, обсипана с хавайски сиви перли.

Снимка: Официален профил в Instagram

На първата фотография Дарина е в прегръдките на Джерард Бътлър, с когото има зад гърба си общи филмови проекти. На втората тя позира между Ейдриън Броуди, обгърнал я през раменете с една ръка, и Емануел Нунес, който е мениджър на Брад Пит, Том Ханкс, Джордж Клуни и др. Последната снима показва нашенката до прекрасната Салма Хайек, изпълняваща главната женска роля в заглавието.

През изминалия месец Павлова засвидетелства пред последователите си в силната платформата за фотосподеляне любов, която и до днес таи към своя покоен съпруг Илия Павлов - убит през 2003 година. Тя публикува техен общ кадър, придружен от послание.

Илия Павлов и Дарина

Снимка: Официален профил в Instagram

"Обещахме си един на друг никога да не се сбогуваме. Обещахме си, че винаги ще бъдем заедно, дори когато не сме. Липсваш ми много, макар никога да не си напускал сърцето, мислите и сънищата ми", пише тя.