Направи дарение и получи в замяна роля във филм с Леонардо Ди Каприо и Робърт Де Ниро. Холивудските звезди се включиха в кампания за набиране на средства за бедни хора, засегнати от карантинните мерки срещу коронавируса, предаде Франс прес.

Двамата актьори ще играят в "Убийците на цветната луна", един от най-очакваните филми догодина, чийто режисьор е Мартин Скорсезе. Филмът, който е адаптация на едноименната книга на Дейвид Гран, разказва за серия от убийства на членове на индианско племе в Оклахома през 20-те години на 20 век. Те са извършени в момент, когато по техните земи са открити залежи на петрол.

"С Боб ще участваме във филма "Убийците на цветната луна". Ако сте се питали какво е да работиш с големия Мартин Скорсезе, сега имате шанс", заяви Ди Каприо във видео в "Инстаграм".

Късметлията ще бъде изтеглен сред имената на участниците в благотворителната кампания и освен това ще има шанса да обядва с двамата актьори и режисьора.

Тази инициатива е част от кампанията #AllInChallenge, в която знаменитости набират дарения, като предлагат в замяна "уникално преживяване" и предизвикват други звезди да направят същото.

Всички средства ще бъдат предоставени на организации, които доставят храна на бедни хора по време на мерките за борба с пандемията от коронавирус.