Блу Айви се присъедини към родителите си Бионсе и Джей-Зи на съботната 2022 Wearable Art Gala, където се опита да хвърли доста пари за диаманти.

Десетгодишното момиченце вдигна ръка за най-скъпия предмет на вечерта: комплект блестящи обеци Lorraine Schwartz, носени от баба ѝ (и съосновател на събитието) Тина Ноулс, а преди това притежавани от самата кралица Бий.

Както е заснето с камера от създателката на "Abbott Elementary" Куинта Брансън, бижутата щяха да отидат при друг гост за 80 000 долара, докато Блу не се намеси.

"Тя е толкова богата!" - се чува как казва някой (вероятно Брунсън, която публикува кадрите в своите Instagram Stories) възкликва в клипа.

Блу обаче не беше крайният победител в конкурса; в крайна сметка обеците взе основателката на Mielle Organics Моник Родригес, която плати 105 000 долара.

Блу доказа модните си умения в яркосин костюм и черни слънчеви очила, докато 41-годишната ѝ майка изглеждаше твърде стилна в рокля на Gucci, съчетана с розови ръкавици до лактите. Таткото Джей-Зи, на 52 г., изглеждаше елегантно в черен кадифен смокинг.

Модното тържество се проведе в Санта Моника, за да се съберат средства за театралния център WACO на Тина Ноулс и съпруга ѝ Ричард Лоусън. Лелята на Блу, Соланж Ноулс, също помогна за председателството на бляскавата гала вечер, чиято тема беше "Харлемски нощи".