Връзката между децата на покойния актьор Пол Уокър и неговия колега от "Бързи и яростни" Вин Дизел, е неразривна, точно каквато бе и връзката между техните бащи. Вин Дизел е и кръстник на вече 21-годишната пораснала дъщеря на Пол Уокър - Медоу.

Именно тя сподели снимка в своя Инстаграм профил, на която е заедно с трите деца на Вин Дизел - дъщеря му Полин (която всъщност е кръстена на Пол Уокър) на 5 години, голямата му дъщеря Хания, която е на 12 години и сина му Винсент - на 10.

Вижте кадъра >>

На снимката четирите деца широко се усмихват пред камерата, докато най-голямата от тях Медоу прави слънчевото селфи.

До кадъра дъщерята на Уокър е написала "Семейство завинаги!", тагвайки и 52-годишния Вин Дизел.

Преди време Медоу бе споделила и снимка с Хания, с които са близки приятелки, като посланието до нея гласеше:

"С моя ангел."

През годините Вин Дизел и Пол Уокър няколко пъти са подчертавали колко близки са те самите и техните две семейства. Двамата участвали заедно в няколко филма от поредицата "Бързи и яростни".

Пол Уокър загина в катастрофа през ноември 2013 г., само няколко седмици преди дъщеря му Медоу да навърши 15 години. Но тъй като актьорът и колегата му Вин Дизел бяха много добри приятели, Дизел остана част от живота на Медоу и след това.

Официален Instagram профил

Уокър бе на 40 години, когато загуби живота си, но на датата, на която трябваше да навърши 46 - 12 септември 2019 г., Вин Дизел написа в Инстаграм:

"Обикновено на днешния ден се чудех как да те изненадам с торта за рождения ти ден. Вместо това си мисля какъв късметлия съм, че мога да те нарека мой брат...

Сълзите никога не свършват, но от сълзи на скръб, се превръщат в сълзи на благодарност. Надяваме се да се гордееш с нас."