"Много съм щастлива, много съм заредена. Това, което може да ти даде едно бебче, никой не може да ти го даде", каза пред "На кафе" Деси Банова-Плевнелиева, която преди два месеца и половина стана майка за втори път.

Вижте снимки на Банова >>

Банова показа перфектна форма в червен тоалет по време на парти и обясни как е успяла толкова бързо да се възстанови:

"Отдавам го на това, че кърмя,  а кърменето помага за фигурата на жената. Освен това се храня здравословно. С бебчо правя упражнения, общо взето не се спирам, много съм активна. До голяма степен е и ген. Смятам, че и вътрешно, когато човек е много щастлив, може да постигне всичко и то му личи."

Новата госпожа Плевнелиева успя да изненада обществеността с избора си на име за сина си - Йоан, тъй като дъщеря ѝ от бившия ѝ партньор Ивайло носи името Йоанна.

"Винаги съм харесвала това име и за момче, и за момиче. В началото много се чудех, защото наистина е малко странно - Йоанна и Йоан, но го споделих с Росен, той много го хареса, след това и с каката Йоанна. Тя каза: "Страхотно, значи ще бъде кръстено на мен." Не бях съвсем сигурна до края", каза Деси.

Стопкадър: Nova Broadcasting Group

Тя сподели още, че е получавала всякакви знаци, че това е правилният избор:

"При различни посещения и във Франция и в Германия се случи така, че влизайки в катедрала, първото нещо, което виждах, беше  св. Йоан. Най-интересното е, че Йоан се роди на 1 октомври и се оказа, че на тази дата се чества Св. Йоан Кукузел. Просто той си е дошъл с името и има нещо като Божия намеса в избора на това име."

Банова допълни, че неочаквано за нея дъщеря ѝ не ревнува от братчето си, помага ѝ и много му се радва.

Тя сподели и опита си като майка на второ дете:

"Различно е, не само защото е момченце, а защото е за втори път, по-осъзнато. Първия път много се притеснявах, не знаех дали правя нещата правилно. Сега вече се наслаждавам."

Коледа семейството ще посрещне вкъщи в домашна обстановка, а за Нова година са планирали пътуване до Банско, въпреки крехката възраст на бебето.