Преди няколко дни половинката на попфолк певицата Деси Слава - Благой Найденов, познат още с прозвището Малката Кобра, навърши 24 години. Своя личен празник боксьорът прекара в компанията двамата души, заемащи специално място в сърцето му, а именно любимата му жена и техният син.

Макар тържеството в чест на спортиста по-голяма вероятност да се е състояло на девети юни, когато всъщност е роден, едва преди няколко часа изпълнителката на "Бели нощи" сподели кадър от специалната вечер в личния си Инстаграм акаунт. Тостовете в чест на Найденов са се състояли в столично заведение.

Вижте кадъра >>

На изображението блондинката е облечена в бежов костюм на змийска шарка, косата ѝ е прибрана на дълга опашка, а визията ѝ се допълва от чифт големи висящи обеци. Тя носи на ръце втория си наследник Борис, който се появи на бял свят преди 3 години в края на месец декември. До тях, деликатно прегърнал Деси Слава, стои и рожденикът. Прави впечатление, че традиционната торта, представляваща неизменна част от подобни събития, е заменена с домашно приготвен десерт с три свещи, който Благой държи в едната си ръка.

Деси Слава и Найденов, който е по-малък от нея със седемнайсет години, се запознават преди почти пет години, при това по странно стечение на обстоятелствата. Тя се натъква на статия в пресата, според която преживява тогавашната си раздяла с ММА боеца Светлозар Савов, заменяйки го с олимпийския шампион по бокс. Но всъщност двамата не се познават...

Тогава публикацията е придружена от тяхна обща снимка, направена по време на участие на певицата, на което Благой присъства. По случайност фотографът на заведението заснема как пеещата изпълнителка сяда за кратко на масата на спортиста. Именно оттам тръгва и мълвата, макар в действителност те да не са си разменили и една дума.

Материалът провокира любопитството на Деси Слава и тя взема решение да потърси младия мъж в социалната мрежа. Първото съобщение обаче идва от него. Така те си пишат в продължение на няколко дни, преди да излязат на среща.

Минава доста време, преди да се заговори отново за отношенията им, което е добре дошло за тях, понеже не искат да насочват светлините на прожекторите към себе си още в самото начало. След няколко месеца в медията отново се появява техен общ кадър, който слага край на "тайната им".

За 21-ия му рожден ден блондинката честити хубавия повод на Найденов, който вече се е появил във видео клипа към песента ѝ "В друг живот", наричайки го "любов моя".

Покрай коледните празници на 2018 г., година след раждането на Борис, се писа, че двойката се е разделила, понеже Деси Слава е хванала любимия си в изневяра. Няколко месеца по-късно излязоха редица материали, че тя е намерила сили да му прости и те отново са заедно.

В Инстаграм профила си боксьорът не спира да показва радостта си от бащинството и неговият наследник често присъства на кадрите, които качва.