Макар все още да не е чак толкова горещо, че човек най-после да се реши окончателно да прибере по-дебелите си дрехи някъде в дъното на гардероба, преди часове Деси Цонева показа на своите последователи в социалната мрежа, че съвсем не се притеснява от хладното време, като за целта излезе на разходка из улиците на София, сложила ултра къси панталонки, които съвсем не бяха подходящи за градусите навън.

Разбира се, изборът ѝ на тоалет, разкриващ голяма част от нейните крака, а и не само, би бил съвсем обичаен и далеч не би изненадал никого, ако климатичните условия бяха по-благоприятни от тези, обхванали страната ни през последните няколко дни, но предвид факта, че живакът в термометрите все още отказва да се покачи, дрехите ѝ определено изненадаха потребителите на виртуалното пространство, които чакат с нетърпение най-после да настъпи на жаркия сезон.

Вижте снимки >>

"Бичим айляк на "Славейков", гласи посланието ѝ към кадър, показващ е застанала с гръб към фотографския обектив, а визията на брюнетката се допълва от тънък светлосин пуловер с дълъг ръкав и спортни обувки.

Тя позира застанала до маса към заведение, направена от бъчва, върху която се виждат няколко чаши вино, но столовете около нея стоят празни, така че не става ясно с кого е излязла дъщерята на Митко Цонев.

Снимка: Официален профил в Instagram

От известно време насам обаче, тя радва своите почитатели в Инстаграм със снимки, на които демонстрира добрата си фигура, която поддържа с помощта различни процедури и упражнения, макар и не толкова интензивни, както обяснява самата Деси. Така например само преди ден тя качи в платформата селфи, заснето в огледало, на което с една ръка е повдигнала черната си блуза нагоре, разкривайки плоския си корем, наред с долната част на гърдите си, докато с другата държи телефона си.

"Няма какво да кажа повече... Фактите говорят... плочките са възможни", написа тя към предизвикателния си пост.

Снимка: Официален профил в Instagram