Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, празнува 50-годишен юбилей.

Вижте снимки на Радева >>

Откакто съпругът ѝ встъпи в длъжност като президент в началото на 2017 година, за Радева не е известно да е празнувала пищно рождения си ден.

Бургазлийката, която се омъжи за Румен Радев през 2016 година, е известна с твърдите си позиции, отстояването на собственото мнение и любовта си към рок музиката.

Радева е жена, която държи да подкрепя съпруга си в неговата мисия и позициите му по различните обществено-политически въпроси, както и да е до него по време на държавните му посещения по света.

president.bg

В първата си медийна изява през есента на 2017 г. президентската съпруга каза:

"България отвикна да има съпруга до президента. Една съпруга на президента просто довършва мъжа, иначе стои малко странно."

Истината е, че тя често попада под светлините на прожекторите, а изказванията ѝ в социалните мрежи са зорко следени от потребителите. Често становищата ѝ са определяни като неуместни за една президентска съпруга, но и почитателите на неподправената ѝ откровеност не са малко.

Тоалетите, които избира, са обект на коментари и обсъждания от модни експерти и лаици, а самата тя сподели, че няма как всички да бъдат удовлетворени и обясни, че след избирането на Румен Радев за президент се е погрижила да се запознае с доста книги по протокол.

БТА

Виждали сме я по тениска и дънки, с елегантните тоалети на българската дизайнерка Невена Николова, в компанията на първи дами от ранга на Брижит Макрон, както и до кралици - като Рания - съпругата на краля на Йордания, да играе хоро в Малта в компанията на сънародници и да целува президента на Словения, но не е изключено и да я видите при любимия ѝ фризьор и дори в кварталния магазин, където бе заснета от любопитни клиенти.

Снимки за колаж: БТА и Instagram

Какъв е животът на Десислава Радева като жената до върховния главнокомандващ или какъвто е любимият ѝ прякор от социалните мрежи "Генерал Деси", можем само да гадаем, но самата тя каза, че промяната е била голяма и е загубила нещо, на което много е държала, а именно - анонимността.

Официална фейсбук страница