Вие какво правите в един обикновен съботен ден през декември? Чистите, готвите, перете, украсявате елхата и се забавлявате с децата, нали? Горе-долу същите дейности извършват и звездите, особено когато се касае за прекарване на качествено време с малчуганите.

Доказателството се крие в снимката на прекрасната Дженифър Лопес, която сподели какво прави с децата си в една щастлива събота. Седят на удобен стол до горящата камина, а Макс и Ема са се настанили още по-удобно в скута на майка си, макар че вече са доста големи.

Вижте снимки на Джей Ло с децата ѝ >>

Онова, което не може да подмине всеки, видял снимката, е колко много децата на Джей ло и Марк Антъни са започнали да приличат на звездните си родители. Близнаците Еми и Макс, които през февруари следващата година е навършат 13, са истински умалени версии на Джей Ло и Марк Антъни.

Ема все повече заприличва на певицата.

Дженифър Лопес като дете

Стопкадър: YouTube

А Макс е малко по-дребничък и изключително много наподобява Антъни.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Двамата много добри приятели Марк Антъни и Дженифър Лопес бяха женени между 2004 и 2014 г., а близнаците им Ема и Макс се родиха през 2008 г. След раздялата на родителите им те живеят с певицата, а от известно време и с нейния годеник Алекс Родригес и неговите дъщери, като сега са едно голямо, щастливо семейство.

Дженифър Лопес със семейството си

Снимка: Instagram

Марк Антъни има още четири деца от други връзки.