Ако трябва да изберем двама души, които да си представим заедно в едно джакузи, то това едва ли биха били Дейвид Бекъм и Кортни Кокс, най-вече заради любовта на бившия футболист към съпругата му Виктория. Факт е обаче, че точно те се озоваха във водата на хидромасажна вана.

Вижте снимки >>

Преди дни звездата от "Приятели" изненада всичките си почитатели, споделяйки в социалната мрежа провокативно селфи с Дейвид, на което двамата са по бански и делят едно джакузи. Последователите на актрисата направо полудяха, засипвайки публикацията ѝ с редица въпроси. Колежката на Кокс от хитовия ситком - Дженифър Анистън, която съвсем наскоро си направи Инстаграм акаунт, също не остана безразлична към кадъра.

"Чакай... Какво се случва?", написа тя към изображението, а скоро след нея се включи и Джулиан Мур, търсеща отговор на същия въпрос.

И ако първата снимка вдигна градусите в интернет пространството, то втората със сигурност нажежи страстите до червено. Макар на последвалия кадър към двамата да са се присъединили актьорите от "Модерно семейство" - Тайлър Фъргюсън и Ерик Стоунстрийт, наблюдателните фенове забелязаха, че брюнетката е сложила ръка върху бедрото на Дейвид.

"Накъде отива ръката ти?", е въпросът на потребителите на сайта.

Виктория Бекъм няма повод за притеснение, понеже скоро  след това половинката ѝ разясни цялата ситуация. Той качи фотография, на която с Кортни четат сценария за епизод на комедийния сериал "Модерно семейство".

"Днес срещнах нов приятел на работното място", гласи посланието към фотоса, към който Виктория е поставила коментар: "Нямам търпение! Целувки".

Очевидно Кокс и Бекъм ще се включат в епизод на последния сезон на шоуто, който се снима в момента. Всъщност, не е изненада, че бившият футболист е сред гост-звездите на предаването, тъй като цялото му семейство са фенове на сериала с участието на София Вергара. През 2017 г. те дори посетиха снимачната площадка за удоволствие, като не скриха радостта си от възможността. Тогава те споделиха безброй снимки от мястото.