Деян Каменов, известен като Дидо от "D2" сподели в телевизионно интервю как е станал татко за първи път по време на пандемията.

Момченцето на Дидо и неговата половинка Юлия се появи на бял свят на 23 април, а на следващия ден колегите му от "D2" споделиха хубавата новина в официалния профил на групата във Facebook.

Самият Дидо обаче до момента не бе коментирал подробности около раждането на бебето. Днес в интервю за предаването "На кафе" той сподели, че съпругата му Юлия го е посъветвала да не присъства на раждането в болницата. Така че той просто е отишъл да вземе нея и бебето при изписването и от този момент са си вкъщи.

Вижте снимки на Дидо и Юлия >>

Дидо си е мислил дали да кръсти сина си на някого, например на дядо си Цеко, но в крайна сметка решили да го нарекат Дейвид. Младият татко казва, че помага много при грижите за бебето, тъй като почти постоянно си е вкъщи и сега има възможност да бъде със семейството си почти през цялото време.

Всъщност, бащинството не е чуждо за изпълнителя, защото заедно с любимата му отглеждат по-големия син на Юлия от първия ѝ брак - Игор.

Снимка: Официален профил в Instagram

И въпреки че първоначално нещата не между мъжете в живота на Кулиш не потръгнали гладко, двамата постепенно са успели да оправят отношенията си.

Още през 2016 г. Дидо и Юлия споделиха, че планират скоро да имат свое дете и през годините неведнъж казаха, че мечтаят за голямо семейство.