Преди няколко дни популярният у нас диджей Диан Соло от музикалната група "Deep Zone Project" призна, че е с новия коронавирус. Направи го чрез своята официалните си страници във Фейсбук и Инстаграм, призовавайки всички хора, с които е имал досег, да си обърнат внимание и да следят за евентуални симптоми.

"Оказах се с положителен тест за COVID-19. Счетох за редно да споделя това, тъй като се срещам с много хора и бих искал да апелирам тези, с които сме се срещали през изминалите дни, да се наблюдавате и ако усетите някакъв дискомфорт и отпадналост (както се случи при мен), да си направите тест и да предприемете нужните мерки", гласи посланието му в социалната мрежа.

Вижте тази публикация в Instagram.

Хора, оказах се с ПОЛОЖИТЕЛЕН тест за COVID 19. Счетох за редно да споделя това, тъй като се срещам с много хора и бих искал да апелирам тези с които сме се срещали през изминалите дни, да се наблюдавате и ако усетите някакъв дисконфорт и отпадналост (каквото аз усетих), да си направите тест и предприемете нужните мерки. Съжалявам ако причинявам кофти енергия с този пост, но въобще не знам откъде и откога съм лепнал това. Ще го карам домашно в следващите две седмици и се надявам този шит да отминава вече. Пазете себе си и околните ! DJ Dian Solo.

Публикация, споделена от DJ Dian Solo (Deep Zone) (@dian_solo) на

Изявлението му продължи с извинение за лошата енергия, която носи поста му, както и признание, че не знае кога и къде точно се е заразил. В момента той е под двуседмична карантина в своя дом и оползотворява времето като прави онова, което умее най-добре, а именно да твори музика.

Наскоро той качи в социалната мрежа снимка от своето звукозаписно студио, намиращо се в къщата му, за да информира почитателите си, че се чувства по-добре. В същото време сподели, че се надява да го е хванала "някаква лека форма на този популярен вирус". На 24-то число на този месец той трябва отново да се подложи на тест, а дотогава всичките му изяви са отложени.

В публикацията си Диан изтъква един любопитен факт, който му е направил впечатление. Оказва се, че съпругата му Албена е дала отрицателен резултат за Covid-19.

Вижте тази публикация в Instagram.

Така и така, две седмици съм в карантина, поне още малко музика да направя - сам в домашното студио Слава Богу, чувствам се по-добре и се надявам да ме е прихванала някаква лека форма на този популярен вирус. След 24-ти Август (живот и здраве), отново ще съм активен в пространството след отрицателен тест. Интерестното е, че съпругата ми Албена, вчера даде отрицателен тест за Covid 19, а пък не е като да не съм имал контакт с нея ;-) Отложил съм си всички изяви до 26-Август, но след това се включвам в играта ! Пазете себе си и околните

Публикация, споделена от DJ Dian Solo (Deep Zone) (@dian_solo) на

"Не е като да не съм имал контакт с нея", уточнява той, поставяйки и намигващ емотикон.

Пред Bulgaria on air музикантът сподели, че лечението му включва различни имуностимуланти и аспирин.

"Този вирус го има", категоричен бе той.

В интернет пространството Дидо постоянно призовава всички хора да пазят не само себе си, но и околните.