Актрисата, модел и дизайнер Диляна Попова е на почивка в слънчева Испания, където се наслаждава на чудесата на природата.

Вижте кадъра >>

Преди дни Диляна показа снимки от Валенсия в прегръдките на любимото си момче - сина ѝ Борил. Двамата позираха на фона на екзотичната растителност, а детето грееше с усмивка на лицето.

Сега Диляна продължава да вълнува феновете и последователите си в социалните мрежи, като публикува снимка, на която, облечена в раиран бански от две части с актуална за сезона кройка, демонстрира стройната си фигура на едно от най-забележителните места в Испания, а именно Розовото езеро.

"Понякога и природата гледа през розови очила", написа Диляна към кадъра.

Необичайният розов цвят на езерото е вследствие на пигменти от бактерията Halobacterium, които живеят в изключително солена среда, както и заради водораслите Dunadiella Salina.

Там могат да бъдат наблюдавани и около 2000 фламинга, които са особено атрактивни в размножителния им период. Гледката на розовите птици в езерото е направо изумителна.

Освен полезните ефекти, които може да има солената вода, черната кал, която се намира в близост до езерото, също е посещавано място заради терапевтичните си свойства, нещо като естествен спа център.