Казват, че всяка жена има 2 специални рокли в живота си - тази, която облича за абитуриентския бал, и булчинската, с която се врича във вечна любов на своя партньор. Но мечтаната рокля, без значение от повода, е една - дреха, събрала накуп всички блянове и копнежи още от детските години на едно момиче, които с годините единствено са се обогатили, променяйки малко по малко кройката на тоалета. Може да мине дълго време, обаче, преди да тя да напусне пределите на утопичния свят на въображението, пренасяйки се в реалността.

Вижте снимки >>

Всъщност, прекрасната Диляна Попова е чакала точно 20 години, за да облече своя жадуван тоалет. Това разкри самата тя в своята официална Инстраграм страница.

"Точно за тази рокля мечтаех, когато бях на 18", гласи посланието към последния кадър, който актрисата и манекенка сподели в социалната мрежа, допълвайки с хаштаг, че се чувства като истинска Пепеляшка.

Очевидно е, че чакането напълно си е струвало, защото на снимката тя изглежда като принцеса, излязла от приказка за съвременния свят. Западналият и контрастиращ на бляскавата ѝ визия фон, единствено кара красотата ѝ да се откроява още повече.

Безспорно дългата рокля с паднали рамене, направена от тюл и шифон, по която се сипят сиви мотиви, е впечатляваща и стои на брюнетката повече от добре. На това мнение са и последователите ѝ в сайта, които я обсипаха с комплименти.

"Тя и сега ти стои все едно си на 18", "Божествена си", "Не ми говори за мечти на 3 дни" и "Ти си толкова невероятна" са само една малка част от ласкавите коментари, които се редят до изображението.