Популярният актьор и телевизионен водещ Димитър Рачков и най-успешният български футболист на всички времена Христо Стоичков са играчи, които не играят на дребно в новата рекламна кампания на WINBET, Sometimes WINBET.

По-малко от месец след като в "Забраненото шоу на Рачков" футболната легенда и телевизионната звезда решиха "да направят нещо заедно", първият резултат от съвместната им работа вече е факт. Зрителите на най-гледаните български телевизионни канали вече могат да видят новия рекламен клип на WINBET. Клипът може да бъде видян и онлайн във фейсбук страницата на WINBET, както и в YouTube канала на кoмпанията.

Екшън с неочакван обрат. Драма с изтънчен хумор. Комедия със скрити послания. Рекламата на WINBET е всичко това, като събира лукса и риска, живота на високи обороти, красивите момичета и разбира се - истинското забавление от играта. Димитър Рачков влиза в непознат за него образ - този на таен агент с каменно изражение на лицето, който преживява ред от премеждия и дава всичко от себе си, за да защити от похитители съдържанието на мистериозен колет и избягва заложените капани, на които "не им е сега моментът". А Христо Стоичков изпълнява любима за всички ни роля -ролята на самия себе си. Камата изрича култовата си реплика Sometimes WIN. Но вместо sometimes люн, отговорът на Рачков е "BET".

Впечатляващото като сценарий, режисура, изпълнение и мащаб на ефектите видео е заснето от рекламна агенция Brigada&Co. с режисьор Кирил Киров - Кико и креативен директор Илиян Любомиров.

Димитър Рачков и Христо Стоичков са и лицата в ключовите визии на кампанията Sometimes WINBET, които вече могат да бъдат видени навсякъде в страната, както и онлайн и ще бъдат част от още бъдещи инициативи и активности на водещият български гейминг оператор.

 

* съдържание на Winbet