Най-красивата българка за 2013 г. Нанси Карабойчева стана майка за първи път. Щастливата новина сподели самата тя с пост в Инстаграм.

Вижте снимки >>

"Вече сме родители... Хора, по-щастливи не можем да бъдем и не сме били!

Очаквах този момент с нетърпение, но емоцията, която изпиташ при прегръщането на детето си за първи път, не може да се сравни с нищо! Думите не стигат да го опиша, но вярвам, че всички майки (а и бащи) знаят за какво точно говоря", написа преди часове Нанси в социалната мрежа.

Преди ден тя отбеляза две години от сватбата си със своя любим и съпруг - волейболиста Добромир Димитров.

Карабойчева бе споделила няколко прекрасни снимки от приказния си сватбен ден следното послание:

"2 години по-късно.

2 години изпълнени с любов.

2 години, в които сме официално семейство.

2 години, а всъщност след броени дни (живот и здраве) ще можем да се наречем семейство в истинския смисъл на думата.

Обичам те безкрайно, любов! Нямам търпение да продължаваме за се справяме с всичко заедно, ръка за ръка, но вече трима!"

Двойката официално си каза "Да" пред погледите на най-близките си хора, вричайки се в любов един на друг, в края на месец юли 2018 г. на красива церемония в град Пазарджик. Двамата се запознават още докато са ученици в гимназията, именно тогава започва и историята на тяхната любов.

Първата им среща била интересна, защото спортистът бил толкова срамежлив, че за два часа и половина не погледнал Нанси дори веднъж в очите, карайки я да си помисли, че не я харесва. Въпреки това обаче, симпатиите очевидно са надделели.

Минават години преди волейболистът да се реши на голямата стъпка и да падне на едно коляно, задавайки ѝ въпроса дали ще се омъжи за него. Въпреки продължителността на връзката им, в онзи момент синеоката хубавица била изненадана, защото предложението му доста се забавило и тя вече се била примирила с факта, че ще живеят заедно без да сключват брак.

Снимка: Официален профил в Instagram

Днес Нанси и Добромир са щастливо женени вече две години, а преди часове станаха родители за първи път на момченце. Карабойчева все още не споделила какво име са избрали за бебето си.