С документален филм за Дженифър Лопес ще бъде открит 21-ият кинофестивал "Трайбека" в Ню Йорк. Продукцията "Полувреме" ("Halftime") e на стрийминг платформата Netflix.

Съвитието, което обичайно се провежда през пролетта, тази година ще започне на 8 юни.

Лентата "Полувреме" показва размишленията на холивудската знаменитост върху основните етапи от кариерата и развитието ѝ като артист. През 2020 г. тя и Шакира пяха на полувремето на финалния мач в първенството по американски футбол "Супербоул".

Премиерата на документалния филм, който ще дебютира на 14 юни в Netflix, ще бъде в "United Palace" в Уошингтън хайтс. Миналата година проявата беше открита с адаптацията на мюзикъла "Във висините" на Лин-Мануел Миранда.

Режисьорът на "Полувреме" Аманда Микели каза в изявление, че "е толкова подходящо да отбележим този важен етап в живота и кариерата на Дженифър само на мили от мястото, където тя е израснала. Да имаш възможността да споделиш този филм на голям екран с нюйоркската публика е сбъдната мечта."

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес, която е родена в Бронкс, наскоро се похвали с годежен пръстен в социалните мрежи, припомня БТА. Миналата пролет тя възобнови връзката си с актьора Бен Афлек.

Кинофестивалът "Трайбека" ще продължи до 19 юни.

Снимка: Getty Images