Доведената дъщеря на вицепрезидента на САЩ Камала Харис дебютира като манекенка на Седмицата на модата в Ню Йорк, като дефилира за брада "Proenza Schouler".

Това стана един месец, след като Ела Емхоф направи силно впечатление по време на церемонията по встъпване в длъжност на президента на САЩ Джо Байдън.

Ела е студентка последна година в училището по дизайн "Парсънс". Тя бе сред манекенките, заснети във филм и представящи виртуално заради пандемията моделите на модната къща, в чието ревю взе участие.

Вижте снимки на Ела >>

Двадесет и една годишната Емхоф дефилира последователно с черен тренчкот от кожа, с дълго сиво палто и с черно сако с панталон в рамките на колекцията есен зима на марката.

"Това беше първата ми проява на модния подиум и поради тази причина се чувствах малко нервна", коментира момичето.

Филмът с манекените на "Proenza Schouler" е бил заснет на открито преди няколко седмици в Ню Йорк при температура минус 10 градуса по Целзий, пише БТА.

Ела Емхоф е дъщеря на Дъг Емхоф и на Кърстин Макин, с която адвокатът се разведе през 2009 година, след което през 2014 г.се ожени за сегашния вицепрезидент на САЩ Камала Харис.

Ела направи впечатление по време на церемонията по встъпване в длъжност на Джо Байдън на 20 януари във Вашингтон. Тогава тя носеше стилно палто на бранда Миу Миу, за което имаше възторжени коментари. Една седмица след церемонията Ела Емхоф беше ангажирана от манекенската агенция IMG.

Ела на встъпването на Джо Байдън като президент на САЩ

Снимка: АР/БТА