За да запазиш човешки взаимоотношения с бившото си гадже или партньор в живота, понякога се изискват големи усилия. Особено ако връзката ви е приключила не много красиво, а още повече - ако сте популярна личност, която всички познават и следят под лупа.

За героите на нашата история днес обаче, това не е трудна задача, дори напротив. Те не само остават в добри отношения, но са приятели, години след като романтичната им история е приключила. При някои от тях важна роля играят общите им деца, а при други предполагаме, че взаимното уважение и близост просто никога не са изчезвали.

Последният случай на демонстрирана такава близост беше между холивудските любимци, за които феновете дълго страдаха след тяхната раздяла през 2005 г. - Дженифър Анистън и Брад Пит. Те искрено се зарадваха да се видят на афтър партито след церемонията по връчването на наградите на американската Гилдия на филмовите актьори. Дали докосванията на Брад и Джен бяха само приятелски, или има нещо скрито-покрито, оставяме на вас да прецените.

Още двойки, които са в прекрасни отношения след раздялата си - вижте в галерията.