Въпреки че понякога любовта е силна и изпепеляваща, в някои връзки идва моментът, в който всичко изглежда изгубено и щастието си тръгва, макар и да не сме го искали. Тогава всяка зряла двойка има избор как да продължи напред и всичко е чудесно, ако връзката успее да продължи в приятелство.

Вижте снимки >>

Наоми Уотс и Лив Шрайбър

Лив и Наоми са заедно 10 години, преди да стане ясно, че се разделят през септември 2016 г. Двамата се разбират отлично. "Ние сме родители, значи ще бъдем заедно до края на живота си, независимо какво се случва. Много сме близки. Надявам, че това няма да се промени, но мисля, че все пак ще стане", казва Лив след раздялата.

Рийз Уидърспуун и Раян Филип

Рийз се разбира много добре с бащата на децата си Ава и Дийкън. Въпреки тежкия си развод през 2007 г., двамата успяват да изгладят отношенията си и да ги поддържат на приятелска основа. Двамата имат общи недвижими имоти и прекарват доста време заедно с децата си.

Брус Уилис и Деми Мур

Те са една от най-известните звездни двойки. Уилис и Мур се женят през 1987 г. и имат три деца. 10 години по-късно с любовта им е свършено, но приятелството остава. Уилис приема много добре и втория брак на Мур с Аштън Кътчър. За него той казва: "Той ми е като четвърто дете". Смята се, че Брус е подкрепял Деми по време на развода ѝ с Кътчър.

Брус Уилис и Деми Мур с дъщерите си и Аштън Кътчър

Getty Images/Guliver Photos

Памела Андерсън и Томи Лий

Въпреки особените взаимоотношения по време на брака си, сега Памела и Томи поддържат тясно приятелство. "В един момент забелязах, че имам не две, а три деца", сподели преди време в интервю бившата спасителка на плажа. Тя казва още, че Томи Лий, с когото има двама синове, винаги ще бъде част от живота ѝ.

Гуен Стефани и Гавин Росдейл

Фронтменът на The Bush Гавин Росдейл има 4 деца. Три от тях са от бившата му съпруга Гуен Стефани. Преди връзката си със София Томала, той бе женен за вокалистката на No Doubt в продължение на 13 години. През 2016 г. двамата се разведоха и споделят родителските права над децата си.

Гуинет Полтроу и Крис Мартин

Вокалистът на Coldplay Крис Мартин и Гуинет поддържат много добри отношения след раздялата си. "Ние сме приятели и горди родители", казва британският музикант в интервю. "Има известно количество любов между нас". Те обявиха раздялата си през март 2014 г. след 10 години брак. Те имат две деца - син Моузес и дъщеря Епъл.

Сандра Бълок и Матю Макконъхи

Двамата се запознават през 1996 г. по време на снимките на "Време за убиване" и излизат няколко пъти заедно. През 2007 г. Макконъхи се запознава с бразилския модел Камила Алвес. Въпреки че романсът му с Бълок не просъществува, той не пропуска да каже добри думи за нея. В интервю за Playboy  той казва: "Тя не е малко момиченце. Тя е жена и би могла да управлява държава."

Сандра Бълок и Матю Макконъхи

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кортни Кокс и Дейвид Аркет

При тях на първо място е дъщеря им Коко. След раздялата си през 2010 г. двойката дори се събра за филма "Писък 4". Те се разведоха през 2013 г. и постигнаха споразумение за съвместно попечителство върху дъщеря им.

Деми Ловато и Джо Джонас

Деми и Джо бяха заедно през 2010 г. Като двойка не им се получи, но като приятели са много близки и до ден-днешен.

Лени Кравиц и Лиса Бонет

Лени Кравиц вярва, че никоя връзка не може да се сравни с брака му с Лиза Бонет. Двамата се женят през 1987 г. и през същата година се ражда дъщеря им Зоуи. Въпреки че се развеждат още през 1992 г. двамата си остават приятели и до днес.