Джъстин Бийбър и половинката му Хейли имаха съвместна изява в подкаста "In Good Faith with Chelsea & Judah Smith". По време на участието си там Хейли сподели за най-трудния момент в отношенията, когато и двамата не са си говорили, а причината за това е била самата тя.

И тъй като Хейли не е някои светица, тя не се срамува да признае грешките, които е допуснала. Моделът признава:

"Направих нещо, което много го нарани. Тогава си помислих, че Джъстин ще се откаже от идеята да сключим брак. Бях наистина много тъжна, когато не си говорихме".

Въпреки че и двамата отказаха да кажат какво точно се е случило, тя допълни, че го определя като "много незряло и глупаво". Но дори тогава тя не е изгубила надежда, че певецът ще я заведе до олтара, защото знае, че неговото съкровено желание е да създаде семейство.

Двойката разкри и друг труден момент за тях. Той е бил когато Джъстин е борил с психичните си проблеми. Хейли, сподели, че е имало период, в който е звъняла на майка си и е плакала по телефон, като е казвала, че не може да съпруга на такъв човек, ако продължават така нещата. Тя не издава повече подробности, но става достатъчно ясно, че и на двамата не им е било лесно.