Дженифър Анистън е последната звезда, която изрази благодарността си към здравните работници в сегашната трудна ситуация, като зарадва болна от Covid-19 медицинска сестра със специален подарък.

Звездата от сериала "Приятели" бе гост в шоуто на Джими Кимъл, включвайки се чрез видео връзка от дома си като изненада за Кимбал Файърбанкс - мед. сестра в болница "St. George", щата Юта, която след положителните резултати на тестовете си от миналия понеделник е под карантина.

Вижте снимки >>

"Здравей, скъпа! Толкова ми е приятно да се запознаем. Нека Бог благослови всички вас, които сте на първа линия, и правите всичко по силите си в помощ на останалите хора. Дори не знам как да изразя признателността си за всичко, което вършите, излагайки собственото си здраве на риск. Вие сте феноменални!", каза актрисата.

"Благодаря ти! Оценявам думите ти", отвърна ѝ Файърбанкс.

Бившата съпруга на Брад Пит беше разчувствана от срещата с жената, която в продължение на две седмици ще бъде в изолация от семейството си, включително и от двете си малки деца - едното на 4 г., а другото едва на 18 месеца.

Въпреки всичко обаче тя не е загубила своята увереност и борбен дух.

"Макар през повечето време да се чувствам така, сякаш ме е блъснал влак, днес се събудих с решението, че няма да боледувам повече", решително сподели Кимбал.

След това Анистън зарадва събеседницата си, казвайки ѝ, че тя и нейните колеги в здравното заведение ще получат ваучери на стойност 10 хиляди долара, които ще могат да оползотворят за доставки на храна до домовете си.

В разговора си Джими Кимъл, Дженифър сподели как запълва времето си през самоизолацията. Тя призна, че страда от агорафобия, затова не намира социалното дистанциране за предизвикателство.

"В момента новото ми любимо занимание е миенето на чинии, защото по този начин, освен съдовете, човек мие и ръцете си", каза тя.

Актрисата разкри, че през първата седмица е пренареждала огромния си дрешник.

"Бях вманиачена, но после осъзнах, че трябва да спра, защото до края на карантината нямаше да ми остане гардероб, който да не съм пренаредила", призна Анистън.