Тазгодишната церемония по връчването на наградите на Гилдията на филмовите актьори със сигурност ще бъде запомнена с емоционалната "задкулисна срещата" на бившите съпрузи - Брад Пит и Дженифър Анистън, която развълнува целия свят. Макар и да се разведоха преди 15 г., в неделя вечерта двамата демонстрираха своята силна привързаност един към друг с топла прегръдка, от която трудно се откъснаха, като до последно се държаха за ръце.

Вижте снимки >>

Триумфът на Дженифър на SAG Awards бе безспорен факт. Тя привлече всички погледни към себе си не само с победата си в категорията "Най-добра актриса в драматичен сериал" за изпълнението ѝ в "The Morning Show", но и с прекрасната си визия, разтуптяла сърцата на господата.

Това бе един от малкото случаи, в които звездата от "Приятели" изневери на любимия си черен цвят, и заложи на бял тоалет. Тя се появи във впечатляваща дълга рокля с широки презрамки на модната къща "Christian Dior", чиято кройка следваше извивките на нейното тяло и дори даваше храна на въображението, понеже зърната ѝ ясно се очертаваха върху сатена.

Оказва се обаче, че мисията да запази дрехата в отлично състояние, преди важното събитие, е далеч по-сложна, отколкото може да се предположи. Факт, който самата тя сподели в официалния си Инстаграм акаунт, подплатявайки думите си със снимково доказателство.

На едното изображение любимката на Америка почти е легнала на задната седалка на автомобил, за да не намачка роклята си. Очевидно в тази поза е прекарала цялото време, пътувайко до "The Shrine Auditorium" в Лос Анджелис, където се състоя мероприятието.

"Без гънки... По-трудно, отколкото изглежда", закачливо написа тя към кадъра, отбелязвайки, че е съумяла да се справи с начинанието.

На втория кадър от галерията се вижда, че Анистън е захвърлила дрехата на ръба на мраморна вана, до която също така е оставила и черните си сандали на висок ток, както и спечелената същата вечер статуетка.

"Някъде между тези две снимки моите колеги ми направиха подарък, който винаги ще ценя, и ми дариха нощ, която никога няма да забравя. Благодаря ви! Сега нека се върнем към работата", завършва посланието ѝ.