Очарователната и харизмачтична Дженифър Гарнър ще замени Джулия Робъртс в нов проект на Apple TV+, и по-точно в предстоящия лимитиран сериал "Last Thing He Told Me". Това далеч няма да бъде първата поява на бившата съпруга на Бен Афлек на малкия екран, тъй като в началото на своята кариера тя се е появявала в няколко успешни поредици, като "Закон и ред", а през 2001 г. шоуто "Наричана още" на Джей Джей Ейбрамс, в което изпълнява ролята на двойния агент на ЦРУ Сидни Бристоу, я изстреля директно на върха на славата.

Драматичната поредица, за която сега ще застане пред камера, е адаптация по бестселъра на "New York Times", написан от Лора Дейв. Романът, излязъл на американския пазар по-рано през тази година, разказва истоията на жена, която неочаквано се сближава със своята 16-годишна дъщеря, докато се опитва да разкрие мистериозното изчезване на съпруга си.

Вижте снимки на Джен >>

Първоначално в обувките на Хана Хол - главното действащо лице, трябваше да се превъплъти Джулия Робъртс, но впоследствие множеството ангажименти, изпълващи графика на звездата, са я принудили да се откаже от продукцията, която бе одобрена още през миналата година, но снимките ѝ се забавиха заради пандемията от новия коронавирус, съобщиха Deadline и "Hollywood Reporter", цитирани от БТА.

Дженифър Гарнър

Снимка: Getty Images

Освен че ще поеме ролята на Робъртс, Гарнър ще бъде и изпълнителен продуцент на епизодите заедно с продуцентската компания "Hello Sunshine", която е собственост на колежката ѝ Рийз Уидърспун, в момента партираща си успешно с онлайн стрийминг платформата, където се излъчва "Тhe Morning Show", достигнал до своя втори сезон. 

Все още не е ясно кога точно ще започне работата по "Last Thing He Told Me", но е напълно сигурно, че прекрасната Гарнър ще бъде част от него - факт, потвърден и от сайта Imdb. След успешното ѝ сътрудничество с Netflix за лентата "Yes Day", който по всяка вероятност ще се сдобие с продължение, поне по думите на стуиото, сега тя ще си партнира с един от конкурентите на компанията за онлайн разпространение на филми и сериали.

Джулия Робъртс

Снимка: Getty Images