Дженифър Лопес вчера навърши 49 години и се посвети изцяло на приятни мигове със семейството. Приятелят й Алекс Родригес и децата на двойката от различни бракове бяха заедно през цялото време, купонясвайки на плажа с още роднини и приятели. Джей Ло е прекарала почти целия ден, облечена само по бикини.

Вижте снимки >>

Певицата почерпи с невероятно помпозна торта, подобаваща за една истинска гето кралица. Белият сладкиш прилича на интериор на дискотека, обсипан със златисти елементи, сред които са големи цветя на върха и дори лъвска глава, която пък краси третия етаж на тортата.

Снимка: Instagram

Родригес сподели доста снимки от празника, на които се вижда как Джен получава изненада от семейството още сутринта, наслаждавайки се на закуска в леглото. Той посвети на половинката си и специално поздравление, отправено към нея от социалните мрежи.

"Когато бяхме деца, рождените дни бяха вълнуващи заради подаръците", написа Родригес - "Виждам, че това се е променило за Дженифър и тя черпи радост от това да споделя с другите. Тя дава всичко 365 дни в годината на нашите деца, на нашите семейства, на света. Надявам се днес да можем да ти дадем цялото щастие, което заслужаваш. Обичам те мучо."