В началото на месеца Алекс Родригес направи изненадващо предложение за брак на Дженифър Лопес.

Вижте снимки >>

Бившата бейзболна звезда сюрпризира Джей Ло с 16-каратов диамантен пръстен по време на романтично бягство на Бахамите.

"Ние наистина сме щастливи", каза Лопес пред списание People. За Родригес това е естествено продължение и на хармонията, царяща в последните две години. "Благодарни сме за това, което е животът ни в момента и много се радваме."

"Ние сме на сходни етапи в нашия живот", допълни Алекс и обясни, че и двамата са родени в Ню Йорк, от латиноамерикански произход са и имат по две деца. Тези сходства поддържат връзката им.

Семейството се наслаждава на времето, прекарано с голямото си семейство, което включва дъщерите на Алекс - Наташа и Ела, които са на 14 и 10 години, и близнаците на Лопес - Макс и Ем, които са на 11 г.

За Лопес това ще бъде четвърти брак, а за Алекс - втори. "Имахме някои възходи и падения", казва той и допълва, че двамата са изяснили грешките си и са се фокусирали върху важните неща.

И докато някои двойки изцяло се отдават на организацията на сватбата си, Джей-Род се опитват да я вместят в напрегнатия си график на кариерите си. "Ние непрекъснато се подкрепяме и мислим за всички неща, които можем да изградим заедно", казва Лопес - "Много сме благодарни", добавя щастливият годеник.

Последният им съвместен проект е Quay Australia и бележи първата им модна кампания като двойка. "Беше нещо ново за мен, но тя е шефът", каза Родригес. Джей Ло е инвестирала 10 000 часа на снимачната площадка.