По неписано правило, в първото тримесечие на годината, когато живакът в термометрите е пред дилема дали да надвиши нулата, или твърдо да стои под нея, по-голямата част от родните звезди се отправят към някоя екзотична дестинация, на чиито лазурни плажове спокойно могат да поработят върху слънчевия си загар.

И докато в този период повечето популярни имена от българския шоубизнес обичат да се радват на високите градуси в Занзибар, Дубай или Малдивите, инфлуенсърката от ливански произход Джейми Елиас предпочита да се припича на далеч по-нестандартни места. Доказателство за това се появи съвсем наскоро в нейната лична Инстаграм страница

Вижте кадъра >>

Преди ден блондинката, която в края на декември м.г. разбуни духовете с участието си в "Черешката на тортата", където успя да обърка подправката "кимион" с "камион", а освен това заяви, че "пилето се вари на скара" и че "месото е кайма", качи в социалната мрежа интересна снимка, привлякла вниманието на последователите ѝ в платформата. Кадърът е заснет на най-високия планински връх не само в България, но и на целия Балкански полуостров, а именно Мусала.

Въпреки ниските температури, обхванали Рила, както и стелещият се около нея сняг, Джейми позира по ѝ се допълва единствено от чифт жълти скиорски очила. Тя изрязан цял бански костюм в черен цвят, разкриващ голяма част от плътта ѝ. Визията е застанала с гръб към фотографския обектив, обръщайки глава назад.

"Едни хващат тен на Малдивите, други в Дубай, а аз на 2500 м. н. в.
П.П.: И знайте - не е важно да си на топло, а да имаш бански", гласи посланието ѝ към публикацията, събрала множество харесвания.

И макар повечето от коментарите под поста ѝ да хвалеха нейния външен вид, не липсваха и духовити изказвания.

"Само щипка камион липсва", написа една от потребителките на мрежата, слагайки сърце.

"И месо от кайма", включи се друг.