31-годишният брат на херцогинята на Кембридж Кейт - Джеймс Мидълтън, заведе новата си приятелка на семейната почивка в Сен Бартелми.

Вижте снимки >>

Двойката прекара празниците с майката на Кейт и Джеймс - Керъл, както и с Пипа и Джеймс Матюс.

Миналата година, когато приключи връзката му с Дона Еър той сподели, че сърцето му е разбито, но през изманлия уикенд усмивката не слезе от лицето му, когато с приятелката си се присъединиха към семейството му за ваканция на Карибите.

Той изглеждаше лудо влюбен с новата си тръпка на Колумбийския бряг.

Самоличността на дамата все още не е известна, но това, че е решил да я представи на родителите си затвърждава спекулациите, че тя е жената.

Двойката бе заснета от папараци да се целува в морето, след което Джеймс пренесе любимата си на ръце през плажа. Смята се, че момичето е успяло да спечели сърцето и на Керъл Мидълтън, тъй като двете са забелязани да се смеят весело на брега.

Двойката прекара уикенда заедно със сестрата на Джеймс - Пипа, съпруга ѝ Джеймс Матюс, неговия брат Спенсър Матюс и съпругата му Вог Уилямс.

Двете семейства са посрещнали Нова година заедно. По-рано тази седмица Пипа бе забелязана с 11-седмичния си син Артър на острова, където свекърът ѝ притежава луксозен хотел.