Джейсън Момоа и Лиза Бонет са се събрали, след като са почувствали "промяна в сърцата" само седмици след като обявиха шокиращата си раздяла, съобщава "Daily Miror".

42-годишният актьор от "Аквамен" и 54-годишната му любима, също актриса, бяха една от стабилните двойки на Холивуд - започнаха романса си през 2005 г. и се събраха през 2017 г. Имат две деца - 14-годишната дъщеря Лола и 13-годишният син Накоа-Уолф. Лиза има и дъщеря, 33-годишната Зоуи Кравиц, от предишния й брак с рок певеца Лени Кравиц.

През януари Джейсън и Лиза обявиха, че се разделят след пет години брак, но сега съобщенията сочат, че двойката се е събрала отново.

Приятел на актьорите каза пред "HollywoodLife": "Джейсън се върна при Лиза преди около две седмици и отново са заедно. Решиха да поработят върху ситуацията, която причини временната раздяла, вместо категорично да се разделят, защото са "инвестирали" толкова много един в друг."

Според източника децата им са развълнувани от факта, че родителите им са дали още един шанс на брака си. Всички наистина се надяват, че този път ще успеят да направят това. "Лиза е и винаги е била единствената жена, която Джейсън някога е обичал", твърди вътрешният човек.

След като обявиха, че са скъсали, Джейсън беше сниман да живее в кемпер, паркиран пред къщата на приятел.

Междувременно Джейсън помага за популяризирането на предстоящия филм за Батман, в който доведената му дъщеря Зоуи е в ролята на Жена-котка.

Подчертавайки предстоящото излизане на филма в социалните мрежи, той написа: "Толкова съм горд. Нямам търпение, обичам те Зозо" и призова последователите си в Инстаграм да гледат супергеройската драма, която тръгва на 4 март, според публикацията му. 

Както се знае, той и Лени Кравиц за сърдечни приятели.