Джиджи Хадид и Зейн Малик са се разделили, твърдят източници на списание "People". 

"Те не са заедно в момента. И двамата са добри родители. Разделят си грижите за детето", казва източник през списанието. Преди година двамата станаха родители на момиченце и всичко изглеждаше повече от добре при тях, но сега става ясно, че това не е съвсем така. 

Стана ясно, че Йоланда Хадид, майката на Джиджи, твърди, че Зейн я е ударил, докато тя се опитвала да влезе в къщата им през деня, когато дъщеря й не е била там. Не е напълно ясно какво точно е станало, за да се стигне до тази физическа агресия, но Йоланда твърдо защитава версията си.

Разбира се певецът Зейн не остана безучастен към това, в което го обвини Йоланда и малко по-късно  изпълнителят излезе с официално съобщение в социалната мрежа Туитър, като там той отрече всички обвинения. Той написа, че държи на личното си пространство и смята, че всички семейни проблеми трябва да се решават в самото семейство, а не да стават публични.

Зейн допълни още, че всичко това се е случило преди няколко седмици и се е опитал да реши проблема по тихия начин. Малик сподели, че ще се фокусира върху това да защитава дъщеричката им и нейното лично пространство.