Джиджи Хадид и Зейн Малик изглежда отново са скъсали. Въпреки спекулациите, че двойката си е дала почивка, според източници близки до US Weekly и Enterntainment Tonight,  двойката се е разделила. Хадид и Малик все още не са потвърдили публично раздялата си.

Вижте снимки >>

"Приключиха", казва източник пред US Weekly. "Може да се съберат отново, но засега всичко свърши." Не е ясно кога са се разделили, но според изданията двойката не е била заедно от началото на ноември.

Причината за разрива също не е известна. Смята се, че Джиджи и Зейн не са приключили връзката си, защото са спрели да се обичат, а защото не могат да накарат нещата помежду им да се работят. Зейн работел по "лични проекти". Джиджи пък се била разграничила от всичките си приятели, докато била с Малик, което може би му дошло в повече.

И двамата много държали на кариерите си, което е и една от вероятните причини за раздялата. В момента Малик работи активно в студиото, защото предстои излизането на новия му албум, а Джиджи се е фокусирала върху своите професионални ангажименти.

Новогодишното парти на Тейлър Суифт

Снимка: Официален профил в Instagram

Джиджи не е споделяла никакви снимки със Зейн по време на празниците. На Нова година тя бе на партито на Тейлър Суифт, но без Малик.

Хадид и Малик скъсаха през март 2018 г. след 2-годишна връзка и обявиха новината в социалните мрежи. Въпреки публичната раздяла, те се събраха отново няколко месеца по-късно и споделиха любовни снимки в социалните мрежи.